Kapster en Visagist

Domeinstraat 3 - Hoeven

Je bent van harte welkom in Kim`s Salon!

Een bakje koffie of thee en daarbij een gezellig praatje, klantgericht. Elke klant krijgt persoonlijk advies, naar wens.

Kim Struijs

Kim's SalonJarenlang heb ik met passie mijn vak aangeleerd aan de nieuwe kapsters, nu is het weer tijd om het zelf toe te passen in de praktijk: Als all-round kapster & topstylist.

M'n eigen Salon is daar het resultaat van, in combinatie met de ambulante dienst aan huis.
Graag zie ik U als tevreden klant bij mij in de salon of bij u thuis.

Ervaring

Sinds 2009 woon ik samen met mijn gezin in Hoeven. Inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het kappersvak, heb het vak geleerd en ervaring opgedaan op elk gebied, in een hoogstaande salon. Daar ben ik begonnen net als iedereen, met haren vegen en haren wassen. Na jaren school en training in de salon groei je toe naar het niveau van een all-round kapster. Haalde daarnaast mijn diploma als Visagist bij Mieke Petiet in Middelburg.

Bruiden

ProductenHeb vele bruiden opgemaakt en natuurlijk mijn vriendinnen voor een avondje uit. Het mooiste wat er is, iemand voor die ene speciale dag geheel mooi maken naar hun wens. Door middel van een goed voorgesprek en een oefenmiddag ben je geheel bezig naar de wens van de klant. Een mooie naturel bruids make-up maakt niet iedereen gelukkig, maar daar kun je kleuren aan toevoegen, net zoals de bruid het wenst. Door dit toe te passen op de oefendag weet de bruid: Op de dag zelf geen stress of spanning wat betreft de make-up of haren, want dat zit wel goed.

Onderwijs

Docent geweest op zowel het vmbo als mbo. Les gegeven in het Kappersvak maar daarnaast heb ik ook Visagie onderwezen aan meerdere klassen en cursisten.

 

Hoop u nu ook te mogen begroeten in m'n eigen Salon,

Graag tot ziens, Kim